ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ Ο ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ



"Η διάλυση τού ελληνικού έθνους και τής ελληνικής κοινωνίας είναι προ των πυλών. Δεν ωφελούν οι στρογγυλευμένοι λόγοι και οι πλαστές σωτηριώδεις αιτιάσεις μήτε οι χρόνοι αναμονής και οι πολιτικά ορθοί τρόποι αντίδρασης. Τα πυρά που δεχόμαστε είναι προς το παρόν πολιτικά αλλά σκοτώνουν το ίδιο αποτελεσματικά με τα στρατιωτικά ενώ σέρνουν από πίσω τους και τα πραγματικά. Συνεπώς δεν ωφελεί να χώνουμε το κεφάλι κάτω από την άμμο σαν την στρουθοκάμηλο για να αποφύγουμε την πραγματικότητα. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι, να αντικρίσουμε την πραγματικότητα και να δώσουμε αυτόν τον ιδιότυπο πόλεμο με σκοπό να συντρίψουμε τον εχθρό και να νικήσουμε. Να φτιάξουμε εμείς το κατάλληλο για τον Ελληνισμό μας περιβάλλον αποκτώντας μια ελληνική πατρίδα δικαίου και ισχύος.
Η κοινωνία μας δεν ανήκει στον ελληνικό λαό αλλά στους «περιούσιους» τοκογλύφους και στους λαθρομετανάστες.....>..>>..>.Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ=> http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/2013/08/blog-post_16.html
Share on Google Plus

About ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Comments System