ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΔΕΣΠΟΤΑ!!!ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΗ ΕΡΙΞΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ


Η «κατάρα» του Αμβρόσιου στον Φίλη για τα θρησκευτικά - Άναυδοι έμειναν όσοι τον άκουσαν



Σε μία ακόμα προκλητική του ενέργεια ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιοςμιλώντας στους πιστούς το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής άφησε άναυδους όσους τον άκουσαν λέγοντας χαρακτηριστικά: «Να σαπίσει το χέρι του Φίλη αν υπογράψει τέτοια διατάγματα αθεΐας όπως η κατάργηση των θρησκευτικών».
Όπως μετέφεραν αναγνώστες του enikos.gr, που ήταν αυτήκοοι μάρτυρες στο κύρηγμα Αμβρόσιου, συνέχισε με την κατάρα στους άθεους, λέγοντας: «Όσον αφορά στο κρέας που θα φάνε απόψε οι άθεοι που θα κάνουν τραπέζι, να γίνει δηλητήριο και να τους τρυπήσει το στομάχι. Να γίνει πέτρα και να μην το χωνέψουν»
"Ενώπιόν σας, παρακαλώ τον Εσταυρωμένο Χριστό να σαπίσει το χέρι του Φίλη αν υπογράψει τέτοια διατάγματα αθεΐας όπως η κατάργηση των θρησκευτικών. Όσον αφορά στο κρέας που θα φάνε απόψε οι άθεοι που θα κάνουν τραπέζι, να γίνει δηλητήριο και να τους τρυπήσει το στομάχι. Να γίνει πέτρα και να μην το χωνέψουν. Ας τρώει ο καθένας ό,τι θέλει και να λατρεύει το Θεό που θέλει αλλά να μην προκαλεί το αίσθημα του θρησκευτικού κόσμου", είπε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος.
Share on Google Plus

About ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 σχόλια :

  1. ΠΑΡ ΟΤΙ ΟΙΚΤΙΡΩ τους καταρας εκστομιζοντας , αλλα και τους καταρωμενους , εν τουτοις ωρισμενες ενεργειες μερικων με υπολειπομενη διανοια , εξεγειρουν και δεν υπαρχει αλλη λυσις Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΕΙς ΤΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙς ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ μηπως εχει δικηο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡ ΟΤΙ ΟΙΚΤΙΡΩ τους καταρας εκστομιζοντας , αλλα και τους καταρωμενους , εν τουτοις ωρισμενες ενεργειες μερικων με υπολειπομενη διανοια , εξεγειρουν και δεν υπαρχει αλλη λυσις Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΕΙς ΤΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙς ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ μηπως εχει δικηο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βεβαίως και έχει δίκιο ο εκπρόσωπος της υποτιθέμενης θρησκείας της αγάπης! Άλλωστε τι είπε ο άνθρωπος; Να σαπίσει το χέρι ενός υπουργού και να δηλητηριαστούν μερικοί συνάνθρωποί μας. Πφφφφ, σιγά τις κατάρες! Εδώ έχουν πει πολύ χειρότερα οι σεβάσμιοι πατέρες (βλέπε αναθέματα κατά των Ελλήνων, καταδίκη της ελληνικής επανάστασης, αφορισμοί αγωνιστών και ανθρώπων του πνεύματος) και ελάχιστοι ελληναράδες ασχολήθηκαν! Πάντως δεν είναι να απορεί κανείς για το πως καταντήσαμε γραφικοί και παρίες, στον πάτο, από πλευράς ανάπτυξης, των λαών της ενωμένης Ευρώπης. Η θρησκεία μας να είναι καλά, που μας έχει καταντήσει τεμπέληδες, ανίκανους, ανεύθυνους, εγωιστές και αναχρονιστικούς, και ας καταστραφεί η χώρα. Άλλωστε η ίδια νοοτροπία, των Ρωμιών, κατέστρεψε μια ολόκληρη αυτοκρατορία (βλέπε Βυζάντιο), ξεπουλώντας την πατρίδα για να σωθούν τα προνόμια του Πατριάρχη και των μισάνθρωπων εκπροσώπων του. Η ίδια νοοτροπία, των Νεορωμιών, και σήμερα απεμπολεί την όποια δυνατότητα πνευματικής και εθνικής αναγέννησης προκειμένου να σωθούν τα αποβράσματα που εξουσιάζουν πνευματικά τον Νεοέλληνα στο όνομα του χριστιανικού διεθνισμού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Comments System